2012. február 23., csütörtök

Samsung BD-C5500 Blue-ray (ÁRON ALUL SÜRGŐSEN) - Jelenlegi ára: 25 000 Ft .

ELadó a képen látható Samsung BD-c5500-as Blue ray lejátszó, a következő paraméterekkel:
Gyártó: Samsung
Modell: BD-C5500
Tulajdonságok:
Lejátszható lemezformátumok: Blu-ray Video: BD-R/RE, DVD-Video, DVD/DVD-R/DVD-RW (V-mode-ban), Audio CD: CD/CD-R/CD-RW
Video dekódolás: MPEG2, H. 264, VC-1, AVCHD, DivX HD, MKV, MP4, WMV9, HD JPEG
Video kimeneti felbontás: 1920x1080P, 1920x1080I, 1280x720P, 720x480P (720x 576P), 720x480I (720x 576I)
Audió dekodolás: Dolby Digital, Dolby Digital Plus, Dolby True HD, DTS, DTS HD, High Resolution Audio, DTS-HD Master Audio, LPCM, MP3, WMA
Video Scaling: DVD Upconversion
USB Storagegen
BD-JAVA
BD Profile 2, 0
BD BONUSVIEW
Teljes képernyő
Internet@TV kb. 20 apps
AllShare (DLNA DMP)
Csatlakozások: HDMI CEC, USB 2. 0, (2), Ethernet, Vezeték nélküli LAN Ready (külön adapterrel), CI+, AV kimenet, HDMI (V. 1. 3), Component Video kimenet, Composite Video kimenet, Optikai kimenet, Analóg audio bemenet (2CH), AV bemenet
Tápfeszültség: Power Supply
Áram fogyasztás: 12 W
Készenléti fogysztás: 0, 09 W
Méretek: 430x205x43 mm
Tömeg: 1. 6 kg
Tartozékok: RCA kábel, távirányító
Leírás:
Internet@TV
Nyisson a világra, és válogasson a Samsung számos fejlett multimédiás szórakoztatási lehetősége közül. Izgalmas, de egyszerűen használható kezelőfelületével a Samsung Application Engine a tévén keresztüli Internet használat teljesen új élményét kínálja Önnek. A Samsung Application Engine ,, Dual Engine - jére és a Yahoo! Engine-re épülő felhasználói felület személyre szabható a könnyű használat érdekében. A Samsung App Store is az alkalmazások széles tárházával várja, ahol mindenki megtalálja a kedvére valót. A nyílt platformú alkalmazásboltból több mind 60 szolgáltató szolgáltatásai közül választhat a kategóriák alapján. Szörfözhet a neten, kereshet a letöltött tartalmak könyvtárában, játszhat, vagy éppen receptek után kutathat - a Samsung LCD tévék minden életstílushoz felkínálják a tartalmak széles skáláját, amiből választhat.
Ultra gyors lejátszás
A Samsung Blu-ray lejátszók egy szempillantás alatt készen állnak a lejátszásra és az Ön szórakoztatására. Az ultra - gyors rendszer-betöltés és lemez - beolvasás biztosítja, hogy másodpercek alatt hozzájusson a minőségi, nagyfelbontású képhez, és soha többé ne kelljen várakoznia.
8 GB Flash memória
A Samsung Blu-ray lejátszók akadálytalan hozzáférést biztosítanak a széleskörű multimédiás élményhez. A 8 GB-os beépített flash memóriával tárolhatja, továbbíthatja, és bármikor megnézheti a digitális könyvtárakból a kedvenc multimédiás fájljait.
Teljes képernyős megjelenítés
A teljes képernyős megjelenítés otthonába hozza a mozi lenyűgöző élményét. Amikor megnyomja a Full Screen gombot a távvezérlőn, a készülék automatikusan átméretezi a képet úgy, hogy betöltse az egész képernyőt, és eltűnjenek a 16: 9 képaránynál a képernyő tetején és alján, 21: 9 képaránynál pedig a képernyő két oldalán látható fekete sávok, és a kép teljes tökéletességében legyen látható.
Full HD
Mivel nekünk fontos, hogy mi legyünk a legjobbak a világon, a Samsung Blu-ray lejátszói tüneményes Full HD 1080p képet jelenítenek meg, amitől méltán áll el a lélegzete. A gazdag, természetes színekkel és dinamikus részletekkel telített képek olyan precízek, hogy megváltoztatják a valóságról alkotott képünket.
Vezetéknélküli LAN (előkészítés) adapter nélkül
A szórakoztatás új generációjának végnélküli tárháza önre vár. Már csak egy vezetéknélküli LAN adaptert kell csatlakoztatnia Blu-ray-lejátszójához. Közvetlenül a számítógépéről küldheti át a multimédiás tartalmakat a lejátszóra, hogy kedvenc videóit és a médiafájlokat, a DivX-től az MP3-on át a JPEG-HD-ig egy kényelmes fotelből élvezhesse. A PC Streaming funkció otthonába hozza a multimédiás mozi élményét. Az adapter nem gyári tartozék.
Számos formátum lejátszása
Samsung Blu-ray házimozi rendszer bármit lejátszik az Ön örömére. Minden eddiginél több fénykép, mozgókép és zenei fájl-formátum (DivX HD, WMA, WMV, AVCHD, MKV) lejátszását támogatja, lemezről, USB-ről, PC-ről - csak hogy néhányat említsünk - és ezzel határtalan lehetőségeket kínál a multimédiás szórakozás terén.
Az egyéves garanciából 1 hónap telt le.


Jelenlegi ára: 25 000 Ft

Az aukció vége: 2012-02-28 17:00
. Samsung BD-C5500 Blue-ray (ÁRON ALUL SÜRGŐSEN) - Jelenlegi ára: 25 000 Ft

Fontos